top of page

OVER ONS

Wij zijn een groep professionals met verschillende achtergronden in commercie, duurzaamheid, permacultuur, agro-forestry, kweken en investeringen. Wij hebben besloten dat we de komende decennia honderden hectares conventionele landbouwgrond willen gaan herstellen. Boeren in samenwerking met de natuur, daar geloven wij in. Onder het motto "geef de natuur 1 dan geeft hij je er 10 terug", gaan wij aan de slag.

sjef_edited.jpg

TEAM

GUIDO MEERMAN

Adviseur financieringen

Gedreven door de vraag “hoe kan ik maximaal bijdragen aan een wereld die voor mijn kinderen en de generaties daarna ook nog voldoende leefbaar is” en om meer regie te hebben over hoe en met welke impact ik mijn tijd besteed, heb ik in 2021 de bankensector (o.a. traineeship Rabobank, daarna ING) verlaten om wat ik daar heb geleerd in te zetten ten dienste van de transitie naar een voedselsysteem dat meer in balans is met de natuur. 

Het liefste ga ik met boeren en andere ondernemers in gesprek om te kijken hoe ik vanuit mijn achtergrond aanvullend kan zijn bij de realisatie van hun plannen. Hierbij is het uitgangspunt altijd: meer biodiversiteit, gezond bodemleven en een gezond verdienmodel. 

 

Quote: “alleen ga je harder, maar samen kom je verder”.

Adviseur commercie en bedrijfsmodellen

JEROEN PLESMAN

Liefde voor de natuur is gewekt in zijn tijd bij boeren in Nieuw Zeeland en wordt aangewakkerd tijdens jaarlijkse meerdaagse wandeltochten in de bergen. Bedrijfskundige pionier, affiniteit voor (internationale) commerciële rollen. Kennis van duurzaamheid, landbouwtechnologie & meten van impact, heeft hij sinds 2014 ontwikkeld als business developer bij tech start-up's, met focus op duurzaamheid. Laatste uitstap, sales manager bij Eosta, de grootste biologische fruitimporteur van Europa, en projectleiding regeneratieve agrarische onderneming Schevichoven. Recente opleidingen: Commotional Coaching en Jaaropleiding Permacultuur. Focus op het ontwikkelen van nieuwe ketens waarbij de toegevoegde waarde van de agrarisch ondernemer tot zijn recht komt. Echtgenoot en vader van 3 kinderen. 

Foto Jeroen Voedselbos.jpeg

MAARTEN VAN DAM

Business development - multi ondernemer

Van jongs af aan altijd gefascineerd door boeren en de natuur. Heeft als levensdoel zijn hele leven om zich daar zoveel mogelijk voor in te zetten. Bedrijfskundige die het “vak” van ondernemen heeft geleerd in Centraal- en Oost Europa, Nederland en Mozambique. Aan de wieg gestaan van vele initiatieven en ondernemingen om zich uiteindelijk te richten op food- en agri bedrijven als ondernemer en investeerder gericht op een positieve impact. Pymwymic, houdt toezicht bij de Koninklijke Maatschap de Wilhelminapolder, bestuur SBNL Natuurfonds, (mede) eigenaar van Lokaalhout, Zwarthout, Eunite Participaties en initiatiefnemer en eigenaar samen met zijn echtgenote Eliette van de regeneratieve boerderij Schevichoven.

VINCENT BOGAART

Partner

Opgegroeid op een hobby boerderij met schapen, honden, kippen, paarden, jam maken van eigen bessen en moestuin in Overijssel. Chemisch Technoloog met carrière in de oleochemische industrie  in internationale commerciële functies. Vanaf 2010 gaan verdiepen in duurzaamheid en mankementen in het financiële systeem met als gevolg in 2014 mijn baan opgezegd. Nu actief in permacultuur en impact investing. Sinds 6 jaar actief bij Pymwymic en mede oprichter van Hemelse Natuur. In Loenen eigenaar van een voedselbos.

IMG_0549_edited_edited_edited.jpg
Vincent_edited_edited.jpg
foto Guido 2021 (1).jpg
bottom of page