top of page

MAAK KENNIS MET ONZE PARTNERS

Alle kennis en ervaring bij elkaar

Door samen te werken met partners met een specialisme hebben we de mogelijkheid om als one stop shop te opereren voor onze opdrachtgevers.

Logo Fruitz for life.png
Logo+Hemelse+Natuur+transparant-1440w.pn
KB logo.png

FRUITZ FOR LIFE

Fruitzforlife ontwerpt eetbaar landschap, begeleidt bij de realisatie daarvan en geeft advies bij bestaande projecten. Sjef van Dongen en zijn team hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van grotere regeneratieve landbouwsystemen. Ze komen uit de hoek van de Agro - Forestry en Permacultuur. Door deze ervaring hebben wij gekozen om zeer nauw samen te werken met Fruitzforlife als onze kennis, aanleg en ontwerp partner (Farwin Aanleg)

HEMELSE NATUUR

Hemelse Natuur is een collectief wat zich onderscheidt in holistische landschapsarchitectuur en zelfvoorziening. Wij werken met Hemelse natuur samen o.g.v. visualisaties (Farwin Aanleg) en het leveren van agrarisch personeel (Farwin Exploitatie).

KOOPMANS BEHEER

Koopmans Beheer ondersteunt en adviseert al jaren (landgoed)eigenaren bij het beheren en ontwikkelen
van hun bezit, om een evenwicht te creëren tussen behoud, productie en beleving. Wij werken al jaren succesvol samen met Jos Koopmans voor het regelen van vergunningen, het verkrijgen van een positieve grondhouding (Farwin Grond) en het aantrekken van subsidies en giften (Farwin Subsidies en Giften).

COOPERATIE DE NIEUWE WAARDE KETEN

wire_basis_fc_rgb_edited.jpg

Gezocht: Boeren die het roer om willen gooien

 

De noodzaak van een transitie naar ‘natuur-inclusieve landbouw’ lijkt steeds duidelijker te worden. Maar voor boeren is dit vaak (te) veel gevraagd. Cooperatie De Nieuwe Waarde Keten, een initiatief van Wire Group, staat klaar om te partneren met boeren die overwegen om het toch te doen. Met een pakket van financiering tot afnamegarantie kan NWK helpen om de risico’s van de transitie te overbruggen en te ontzorgen.

 

LEES MEER

bottom of page